Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stephenie új könyve

2010.08.20

Stephenie Meyer boldogan jelentette be hivatalos oldalán, még idén június 5-én napvilágra kerül a Twilight sztorikhoz kapcsolódó egyik szereplő visszaemlékezése könyv alakjában. Amióta az első regényét megírta, Stephenie élete villámcsapásra megváltozott. Ő sem gondolta, hogy ennyi fanatikus rajongót szerez Edward és Bella története.

A könyv 2010.június 5-én jelenik meg az USA-ban The Short Second Life Of Bree Tanner: An Eclipse Novella néven. A hosszú cím takarja a szereplőt Bree Tanner-t , akinek a szeméből nyomon követhetjük a vámpírok sztoriját. Bree egy fiatal vámpírlány, aki a regénysorozat harmadik részében tűnik fel, de elég rövid ideig szerepel. Bree a Cullen család ellensége volt az Eclipse kötetben, és olyan titkokat tud amiket még Bella sem sejt. Hűha! Vajon mik azok?

Az írónő elárulta, hogy a regény megírása még őt magát is meglepte, mert nem hitte, hogy ilyen hosszú sztorit tud belőle kerekíteni. Ahhoz képest, hogy a Twilight utolsó  részét (Midnight Sun) septiben félbehagyta elég érdekes lépés, hogy most újabb kötete dob piacra. Talán ennyire unatkozik?

A rajongók feszülten várják a mai napig is az utolsó regény befejezését, de most egy emlékirattal kell beérniük. Az Step javára vall, hogy a regényt le lehet tölteni a honlapjáról is majd, de aki megveszi a kötetet annak árából egy rész jótékony célokra lesz felhasználva.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.